De Nieuwe Smid

De Nieuwe Smid ontstond in 2004 toen Dries Heijlen de oude smidse in Berlaar kocht. Door zijn passie voor ijzer begon hij met het maken van klein smeedwerk zoals muurankers, scharnieren en luifeltjes. Gedreven om een meerwaarde te bieden aan ieders huis en leven, evolueerde dit gauw naar grotere projecten zoals terrasoverkappingen, serres en orangerieën, hetgeen nu onze hoofdactiviteit is. 

Alles is maatwerk bij ons. Elke project wordt met de hand ontworpen, rekening houdend met de wensen van de klant, de oriëntatie, de stijl van het huis, de omgeving, enzovoort. Dit kan zowel modern als klassiek zijn. Ook poorten, hekwerk, balustrades en trapleuningen worden met stijl vervaardigd. 
Elke krul of poortpunt wordt hier in het vuur geklopt. We streven naar een persoonlijk contact met de klant, ons productieproces is een open boek. De klant kan zijn project van A tot Z volgen. 

Ons vakmanschap werd door Unizo erkend met het Handmade in Belgium label waarop we zeer trots zijn. Door de jaren heen werden de werken alsmaar groter, waardoor uitbreiding noodzakelijk was. In onze nieuwe atelier in Lier hebben we de mogelijkheid en het comfort om vele nieuwe uitdagingen aan te gaan. 

TERUG NAAR OVERZICHT