Insight out

Orbo is het perfecte verlengstuk
van je huis 

Je eigen cosy plekje in de tuin om met vrienden te relaxen of rustig te werken? Met Orbo introduceert Insight Out een totaal nieuwe tuinbeleving. Orbo's zijn ronde of ovale tuinkamers waarin je het hele jaar door van de natuur kunt genieten. In alle comfort en met een fantastisch uitzicht. Een must-see op Ghistelinck in Style.

 

Een nieuwe kijk op tuinplezier

Net als je denkt dat je het qua tuinbeleving allemaal gezien hebt. Veranda's, luxe tuinmeubilair, tuinkamers - en dan ontdek je de Orbo. Sympathiek van bij de allereerste kennismaking. Met organische vormen die passen in elke tuin en landschap, als perfect verlengstuk van je huis. Een Orbo kan je op je terras, in de tuin en op je dak zetten. Of in het bedrijfsgroen, als speciale out-of-the-box werkplek.

 

Een Orbo moet je meemaken. Binnenin is deze tuinkamer veel groter dan lijkt op een foto. De afwerking is state-of-the-art. Eén constante in alle modellen is een fantastisch panoramisch uitzicht. Binnenin voel je de stress wegglijden. Je zit in een cocon en bent toch met alles in contact. En dat in alle seizoenen, want in een Orbo kan je genieten van een zware storm met een kopje koffie en een boek.

 

TERUG NAAR OVERZICHT